Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi

Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi

Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi

Si mund të shërohet dhimbja e prapme
Si mund të shërohet dhimbja e prapme

Përshëndetje, unë jam Ethan Në këtë artikull, unë dua të flas për dhimbjen prapa në mënyrë specifike si një dhimbje të ulët mbrapa, por unë gjithashtu do të flas për trajnimin e përgjithshëm. Trajnimi i shtyllës kurrizore, muskujt e pasmë si mund ta rregulloni dhimbjen e shpinës ose të paktën si zbutjen e simptomave. Pra, në thelb unë kam shumë përvojë në dhimbje prapa unë vuaj shumë nga ajo në të kaluarën në thelb mendoj se filloi kur isha 17 vjeç. Unë së pari fillova të merrja këto si dhimbje të rënda të dhimbshme që ndryshojnë

Ndihma e madhe e dhimbjes së prapme në vetëm 16 minuta?

por në ato ditë ato erdhën dhe më pas shkuan kështu që unë doja të lloj pranverë shpinën dhe pastaj mund të ketë shkuar për një vit. Por pastaj kur fillova të pëlqeja më shumë seriozisht trajnimin dhe unë me të vërtetë donte që ju të dini për të zhvilluar fizikun tim të bëhet më e fortë më e madhe. Filloi që dhimbja fillon të pëlqejë të arrijë me mua, sepse ti e di që kurrë nuk e kam trajtuar atë në të kaluarën. Kështu që tani është lloj i asaj që kam bërë nuk e ka shkaktuar atë

Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi
Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi

por ai e bëri të bëjë atë më të fortë dhe më shumë si çdo gjë që unë fillova, natyrisht së pari unë nuk kam asnjë ide me atë që po ndodh dhe të jem i sinqertë isha
me të vërtetë të theksuar në lidhje me këtë kam reaguar në atë shumë si fort dhe ajo ndjehet si unë
nuk mund t'i besonin përpjekjet e trupit tim të ndjerë sikur të isha një lloj thyerje e thyer në gjysmë. Dhe unë kam qenë me të vërtetë si ajo që po ndodh kështu që kam kaluar shumë kohë duke u përpjekur të kuptoj se çfarë të bëj. Kam lexuar shumë gjëra në thelb me video dhe kështu

Ndihma e madhe e dhimbjes së prapme në vetëm 16 minuta?

se gjëja është aq e lehtë nga ajo që di dhe nga ajo që kam kërkuar dhe
kërkoi shumë gjë është se trajnimi në shpinë aktuale ose trajnimin e
prapa është si lloj i shmangur dhe në vend të asaj që është bërë është që ne të përqëndrohemi në këmbë. Për shembull, do të përqëndrohet në glutes që mbikëqyrë hamstrings

ne mund të përqëndrohemi në spinelike e kraharorit të sipërm çdo gjë që abs ose natyrisht një nga ato zona që ju e dini që ju duhet të keni nevojë për të lidhur në ABS për të mbrojtur shpinë tuaj. Pra, kjo është e gjithë ideja është java që unë do t'i forcoj këto gjëra në mënyrë që të largoj stresin nga mbrapa tani që ka dhimbje dhe simptoma në pjesën e prapme në radhë të parë nuk është se nuk do të thotë që paketa juaj është e fortë ose e drejtë funksionale. Është e mundur që kjo mund të jetë muskujt e mbrapa tuaj janë të lidhur natyrisht që është e mundur, por kjo nuk është çdo rast. Pra, një herë ju pëlqen të zhvilloni ABS ne duam

Ndihma e madhe e dhimbjes së prapme në vetëm 16 minuta?

të zhvillojë glutes dhe të gjithë që shumë, në mënyrë për të mbrojtur shpinë dhe zakonisht
ideja është që le të mbajmë gjithmonë kurrizin tonë neutralë si të ngurtë dhe kështu e bëjmë punën dhe funksionale. Por kur e bëjmë shpinë tonë si kjo, ajo bëhet e ngurtë padyshim për shkak se ju po e goditni atë ngurtë kështu që pika ime është këtu

se gabimi më i madh që bëra në fillim kur unë kisha dhimbje mbrapa nuk ishte që të përqëndrohesha në shpinë aq shumë, por të fokusohem në të gjithë zonën tjetër të cilat janë jashtëzakonisht të rëndësishme. Unë gjithmonë them se çdo gjë duhet të jetë në kontroll ju duhet të trenit çdo gjë që ju e dini, por ajo që shqetëson mua ishte se shtylla kurrizore nuk ishte pjesë e kësaj gjithçka dhe kjo ishte lloj si frikë se në qoftë se ju përdorni atë nëse ju hark atë nëse ju raundin atë , ju e dini që do të lëndoheni

Unë pastaj fillova treni është pak a shumë i shtrembëruar. Vetëm duke bërë këtë lloj harku të gjërave, por edhe atëherë, sepse nuk thashë se kam një prekje shumë të mirë në trupin tim ashtu si personi i parë që e bëra unë thjesht po përdorja fizikisht një pjesë në shpinë dhe tashmë ishim të fortë ishte si. Por kjo është gjëja si është një proces kështu që unë e fillova atë për të lëvizur atë rreth një limp pak unë pashë atë
do të thoshte se ai do të bëhet më i detajuar, bëhet më shumë si ndjenja më e thellë dhe ju filloni të jeni në gjendje të ndani këto segmente nga vendi i tyre

Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi
Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi

të cilat nuk janë të lëvizshme të cilat nuk janë të forta që nuk punojnë kështu, por një gjë tjetër është kur ju keni filluar nëse keni një pintë të pjerrët në këtë pikë dhe është e tillë si për shumë vite ndoshta dhe ju e dini që ne fillojmë të përdorim atë Unë do të thotë që ju mund të presin që nuk ndihet shumë mirë kur filloni ta bëni atë dhe ka shumë të ngjarë që në fillim kur ta stërvitni atë, do të jetë si të mos ndjeheni shumë mirë, sepse tani po i përdorni muskujt për herë të parë të duhur të jetë në rregull në mënyrë që ata do të jenë shumë të dhimbshme dhe simptomat mund të përkeqësohen. Por ideja këtu është se unë e kam njohur unë

nuk mundet me këtë dhe kur e kalova atë, nuk e dija nëse kjo
nuk mund të bëjë asgjë më të mirë ose ndoshta unë po bëj gjithçka më keq, por me përvojën time, e di që ndihmon jo vetëm që ndihmon, por me të vërtetë ju bën të fortë, por nuk ju pëlqen të bëni ju në mënyrë që të mund të qëndroni pa dhimbje por ju bën kështu që ju në të vërtetë mund të njihni për të lëvizur trupin tuaj në mënyrën që dëshironi të dëshironi, kështu që trajnimi është i mirë atëherë

tani në këtë website si tani ka vetëm si shumë artikuj, por unë kam treguar disa si mbrapa ushtrime apo zgjatje të ndryshme të zgjerimeve
këtu ishte artikulli pa kufij që unë rekomandoj që ju të lexoni se është një nga vendet më të mira, unë e di se ju mund të filloni me trajnimin e shpinë, por pastaj është si ushtrime më delikate, si kjo është një gjë që ju i dini njerëzit e gjërave që i nevojiten të jetë diçka si e vërtetë e madhe apo nevoja për të qenë peshë apo diçka në mënyrë që stërvitja të funksionojë si rruga.

Për shembull, stërvitja shpinë më të ulët dhe një pikë ishte e mirë dhe nuk mund ta shihje këtu, por unë e bëra këtë si një lëvizje të vogël nga mbrapa dhe arsyeja që funksionon është se i përdor muskujt, kështu që përdor muskujt e kokës. Unë i kontraktoj ato muskujt kështu që pse kjo punë është për shkak se është aq e dobët dhe zakonisht dobësia shkakton shkaqet për shkak të jush nuk kanë lidhje me zonën sepse kjo përcakton se si i kontraktoi ato muskujt kështu që duhet të përdorësh kokën tënde truri bëje nëse ti vetëm kalon nëpër mocionet pa ndonjë fokus, nuk i pëlqen garanci që

çdo gjë do të ndodhë në mënyrë të vërtetë kështu që unë mendoj se arsyeja më e madhe pse njerëzit me fat nuk i rregullojnë ata si nuk janë në gjendje të foto prapa është në kokën e tyre, sepse ju e dini është se ne priren të mendojnë se ose thjeshtuar dhe muskujt. Për një shembull që e dini se një ushtrim nuk ndodh dhe nëse tani po përjetoni dhimbje prapa, por ju jeni përgjegjës. Për shembull, qindra qindra paund vdekjeprurës dhe pastaj unë vij dhe unë po ju them – ju të dini nëse keni një mbrapa të dobët ose dobësi në zonë atëherë do të jetë e vështirë të kuptoni dhe kur e imagjinoni veten aq të fortë ta pranoni atë ju jeni me të vërtetë të dobët do të jetë ajo mund të jetë e vështirë, por kjo është e gjitha në kokë kështu

nëse doni të hapni trupin tuaj ju duhet të hapni mendjen tuaj si ajo që shkon ajo tingëllon shumë e thellë, por kur them se dëgjoj trupin tuaj unë me të vërtetë do të thotë se ajo ndoshta kjo tingëllon keq, por unë sinqerisht, dua të them se është sikur të dëgjosh ajo që po ndodh në trupin tuaj kushtoj vëmendje, kështu që kur kam shpjeguar historinë time kam biseduar rreth si ka besuar veten dhe kjo ndodh stuff kështu që unë me të vërtetë unë nuk mund. Unë nuk mund ta rregulloja trupin tim kur nuk i besoja vetes kështu që kur isha mentalisht fillova të pëlqeja të gjeja stërvitjet e mbeturinave që unë mund të rregullohesha në median e lidhjeve të muskujve sikurse shpjegova për vetëdijen e asaj që po ndodhte se, që shërbehet prapa gjithë gjë si ne si në këtë artikull është filluar. E di që më pëlqen që është në rregull

Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes së pasme
Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes së pasme

dhimbje se si ju mund të dini se unë vishen dhimbjen prapa, por këto gjëra që ju mund t'i zbatoni ato në çfarëdo që ata me të vërtetë ju e dini të njëjtën gjë që ju mund të përdorni këtë lloj të kësaj gjëje që kam shpjeguar për të rregulluar supet çfarëdo qoftë ajo, por të gjitha kërkon që ju të merrni pak përgjegjësi dhe ju e dini se nuk do të thotë për mua që ju nuk dëgjoni njerëzit e tjerë ose të dëgjoni atë që unë them, por në të njëjtën kohë që ju të dëgjoni ndoshta trajnerin tuaj ose kushdo në të njëjtën kohë ju dëgjoni veten. Dhe çfarë po ndodh sepse

Unë nuk mund të shoh atë që mendoni se mund të ju tregoj dy drejtime të ndryshme, por ju nuk mund të merrni përgjegjësinë përfundimtare të trupit tuaj dhe se mënyra me të cilën ju mund t'i rregulloni këto gjëra dhe vetëm të bëhet më e lirë kështu që unë kam dashur të flas për këtë si për ca kohë, sepse mendoj se ka qenë mjaft e rëndësishme që ti e di një gjë në mendje në jetën time sepse më mësoi mënjanë dhimbjen e prapme, ajo më mësoi shumë për trajnimin rreth trupit tim për veten time dhe mendoj se kjo përvoja mund të ndihmojë njerëzit e tjerë që po përjetojnë dhimbje prapa ose ndonjë lloj dhimbjeje në trupin e tyre kështu që unë ndoshta

duke bërë disa artikuj në blogun e mediave të tjera ku unë tregoj më shumë si ushtrime që mund të bëni, por kjo faqe tashmë tashmë ka shumë artikuj në lidhje me trajnimin e këmbëve për trajnimin e mbrapa kështu që por mos harroni nëse e dini për të shkuar dhe lexuar ato artikuj kujtojnë se ekzekutimi do të jetë si kjo ekzekutimi është gjithçka kështu që ju doni të bëni të sigurtë që ju keni lidhje kontrolli dhe nëse jo atëherë ju e dini ndërtimin se të gjitha unë të kërkuar për të thënë dhe ju falënderoj për leximin e këtij artikulli ishte pak më e gjatë dhe më në fund Nëse ju kanë Major Back Pain Problem pastaj Relief Në vetëm 16 minuta nga 8 Lëvizjet Trupit Teknikat duhet Rekomandohet Shko përpara Mos të jetë i vonuar “Kliko Link poshtë”

unë do të
shoh se së shpejti kujdesesh.

Kliko këtu!

ose

Fix My Back Pain Tani

Postimi Si mund të shërohet dhimbja e prapme? Ushtrimi i dhimbjeve të vuajtjes në shtëpi u shfaq së pari MyServChoice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.