Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal
Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Hey Guys, Wat gaan my naam aan, is Ethan Smith en vandag gaan ek oor laer rugpyn en laer rugkwessies praat, voordat ek in laer rugpyn en laer rugpynprobleme kom. Ek gaan my ondersteuningsverhaal verduidelik aan julle ouens wat omtrent 'n jaar en 'n half gelede teruggevind het in November 2016. So terug in November 2016 het ek 'n ernstige laer rugbesering gehad toe ek eendag by die gimnasium was, was ek dood, het ek swaargewig gehad en ek was nie 'n Doodlifting met goeie vorm, ek het die dag die beste van my geword en ek het uiteindelik my rug geknip toe

Ek het my rug vasgemaak. Ek het nie gedink hierdie besering was in elk geval ernstig nie. Ek het net gedink dit was 'n spier wat 'n soort tipiese besering is wat gewoonlik voorkom, so 'n paar weke het verby gegaan waar ek voortgegaan het. Ek het voortgegaan om sport soos hokkie te speel. of as speelhokkie op die tydstip vir die vrye, diegene van julle wat sportweterig ken soos die meganika werk, is jy altyd soort van in 'n voorwaartse fleksie postuur. Daarom plaas daardie soort baie stres op jou rug, veral vir iemand soos my rook, Ferb se iemand soos ek wat ses voet vyf is en dit is redelik lank vir iemand, en ek moet nog baie meer buig. Plaas dus baie meer spanning op my lae rug, nou ongeveer drie weke het hierdie pyn gegaan. in my rug het nooit weggegaan en eintlik meer ernstig begin raak nie, en dit was 'n soort pyn wat ek nog nooit regtig gevoel het nie

Rugpyn
Rugpyn

Ek was baie ekstreme skadu en het veroorsaak dat ek op die punt was waar ek uiteindelik na die kliniek toe gegaan het toe ek na die kliniek toe gegaan het en toe ek by die verpleegsterpraktisyn ontmoet het, het 'n verpleegpraktisyn my vertel dat ek 'n soort spierspanning van Jaimie se mag gehad het. wees bewys en net om die ontsteking te produseer, asook dat sy my vir 'n paar x-strale gestuur het om seker te maak daar is geen breuke of enigiets om basies te kyk of daar iets ernstig aangaan nie, so wat het 'n week gegaan, het ons resultate teruggekom op die x- straal het niks gewys nie, maar hierdie skildery word erger. Ek onthou dat ek gesit het
onheilspellende pyn Ek het 'n pyn op my bobeen afgekap, my been afgedruk. Ek kon nie eens daaroor buk nie. Dit was so sleg, kon nie uitwerk nie, soos ek daarvan gehou het. Dit was brutaal. Ek het toe weer in die kliniek gegaan. was omtrent 'n week later en ek het met een van die dokters daar ontmoet sodat die dokter ontmoet dat hy na my gekyk het en gesê het dat ek 'n simptoom gehad het wat ek as Attika genoem het, wat die kakebeen is
senuwee pyn wat op jou been skiet en hy het nie regtig tot enige gevolgtrekkings gekom nie, maar hy is voorgestel dat iets soos 'n pr4-sindroom voorkom, maar hy het uiteindelik my van MRI afgestel en gesê hy sal niks weet totdat sy MRI uitgevoer is nie. dan het hy vir my fisiese terapie aanbeveel, so daarna
het uiteindelik gaan fisiese terapie en met fisiese terapie, hulle het nie presies geweet wat aangaan met my nie, hulle het gedink dat dit iets van 'n skyfkwessie kon wees tot iets wat een van my SI-gewrigte aan 'n soort artritisprobleem was en so het hulle het baie verskillende dinge met my gedoen soos heupstrekke op 'n troeteldierwinkel wat in my heupe baie styf was, net van hokkie en baie gesit, en hulle het 'n mate van traksie vir my ruggraat gehad wat gewoonlik goed is vir 'n skyfbesering en dit gee my 'n paar mobiliteitsoefeninge en kern versterking oefening vir my om goed te doen wanneer ek gaan physio. Dit het nie veel gehelp nie. Ek sou verligting kry as ek daar sou gaan, maar maar 'n halfuur later, nadat ek weg was en my sessie voltooi was, sou ek reguit terugkeer na die vierkantige en ernstige pyn.
ibuprofen wat ek geneem het, sou 'n bietjie help om 'n paar ibuprofen te pop, het 'n net verminderde inflammasie aangespoor wat die pyn sou help verminder. Maar ook in hierdie tyd,

Laer Rugpyn
Laer Rugpyn

Ek het nie 'n afspraak met my huisdokter bespreek nie en die probleem was oh dit het my drie weke geneem om hom te sien, maar die familie dokter was styf regtig besig om by baie pasiënte te sien sodat dit my 'n rukkie geneem het om in te gaan en hy het
was weg op 'n konferensie so dring die hele ramp op met sy skedule aan die gang en ek het uiteindelik beland om hom te sien en hy het basies gesê op 'n ringvormige traan vir diegene wat nie weet dit is 'n soort skeur op die skyf wat basies veroorsaak dat psigotiese simptome voorkom en dan het hulle my op Lyrica beland
Benewens die onprofooi-fooi wat ek hiervandaan geneem het, is Lyrica 'n medikasie wat jou help om jou senuwees te ontspan, maar dit het ook baie ernstige newe-effekte en gaan daarmee saam. Hy het egter vir my gesê dat dit my sal help om my te help om my senuwee pyn te help help om alles te ontspan en toe het hy gesê dat ons niks sal weet totdat ek my MRI gedoen het nie, hou aan dat ek na Physiol gaan sodat ek voortgaan om na fisiologie te gaan en ook belangrik om te noem dat my MRI nie geskeduleer was tot Maart nie, dit was soos drie nege maande later, wat verskriklik is omdat ek my besering nie sal uitvind nie, tot drie maande later, word ek uiteindelik 'n bietjie inbreek. Januarie en die hospitaal het opgeroep om die ander kansellasie te sê, sodat ek in staat was om in te gaan, het my MRI gedoen en die resultate 'n paar dae later gekry en die uitslae het 'n 15 s1 laterale en posterior skyfbult vertoon wat irritasie op die senuwee veroorsaak het en so ek het weer in die kliniek gegaan. Ek kon my familie dokter nie sien nie, want dit was weer besig met baie dinge wat aangaan. Dokters wat ek by die kliniek gesien het, het net basies baie rus voorgestel. Hy het my ook 'n titel 3 voorgeskryf wat 'n OPA-pynstiller is om te help om die pyn te verlig en jy het my net vertel om fisies te hou en nie ernstig of hard te oefen nie, of so iets nie

Behandeling en Oorsake
Behandeling en Oorsake

Ek het na hom geluister, ek het fisiologie gehou. My pyn was egter in hierdie tyd so onnosel. Ek bedoel ek kon nie snags slaap nie. Ek word middernag wakker en ek moet poppynstillers hê, net sodat ek kan slaap.
Ek onthou ek gaan klas toe sit in lesings wat ibuprofen knal, Lyrica-poppende pynstillers, net om 'n uur en 20 minute lesing te hou tydens die klas, sê jy was een van die moeilikste dinge wat ek ooit met 'n TENS-masjien sou meebring op een van die
daardie 10 masjiene het gehelp om te ontspan en senuwees 'n bietjie wat ek onthou
ry skool toe Ek het gevoel ek kan net nie ry nie en ek kan nie meer stad sit nie, was een van die ergste dinge vir my. Een van die dinge wat ek gevind het, het my gehelp, was net op die grond lê. van my dae lê op my maag en ek dink die
primêre rede waarom ek op jou maag lê, help met my agterste skyfverlies, want as jy dink hoe swaartekrag werk, gaan dit die skyf vorentoe trek, in plaas daarvan om jaarliks ​​te plaas, so as jy na die meganika van die liggaam kyk wanneer iemand oor hulle buig al die ouer skywe is uitsteek posterior terwyl iemand se hiperextending en hulle so opduik, beweeg die skyfies vorentoe en doen baie meer hiperextensie dinge toetredings wat deel was van my rehab-proses, so ek het gedink net om op die grond te lê op my maag lê was een van die grootste dinge wat my baie gehelp het en ek sou die meeste van my dae spandeer omdat dit die enigste manier is om 'n dag sonder pyn te spandeer en die primêre rede waarom sit een van die ergste dinge vir my is omdat as jy kyk hoe die ruggraat werk en kompressie is, is dit wanneer
jy sit die ladingverhogings op jou ruggraat, so as jy daaraan dink, skop my skyfies al uit en sit ek meer druk op die skyfies, so nou is dit soos om verder af te buig, agteruit te buig, kan die senuwee irriteer en dan wanneer Ek het gestaan ​​en rondgeloop. Ek was meestal meestal boetes omdat daar minder druk op die skyflose krag geplaas is, so nou gaan ek dit vir 'n rukkie doen en ek het ook deur physio gegaan en ek het nie kennisgewing

Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal
Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Ek het regtig nie 'n beduidende verbetering opgemerk voordat ek skool was nie. Ek dink een van
Die primêre redes vir dié omdat ek nie na die klas moes gaan nie en die ander groot ding was, was dat my neef van my 'n inversietabel aanbeveel het, want ek het nooit die inversietabel probeer nie en die teorie agter dit is dat dit skep traksie wat is
gaan meer ruimte skep tussen jare wat jy spioenasie en Sol jou ruggraatskywe gaan terug in die plek, want jy skep nou meer kamer as physio hulle traksie doen, maar met behulp van 'n inversietabel is die traksie egter veel groter as net
iemand wat my self fisies manipuleer, gebruik net verskillende bande en trek op my bene sodat die inversietabel net 'n groot hupstoot vir my herstel was binne twee weke wat ek was
Al voel ek beter, ek onthou my beter omstreeks twee
weke het baie beter gevoel en ek kon begin om 'n bietjie meer te oefen en meer daaglikse aktiwiteite te doen sonder enige pyn, maar dat ek nog steeds hierdie pyn gehad het, het ek nog steeds probleme gehad om oor te buig en dit was nog steeds baie problematies vir my omdat ek was het gesê hulle sal dit net ses maande tot 'n jaar neem vir my herstel so sowat ses maande. Ek is alreeds op my nou en ek het weer my familie dokter gesien. Ek het hulle ontmoet en het my vertel dat dit pyn gaan nie weg nie en ek het nie gesien dat ek 'n bietjie verbetering beleef het nie, maar dit stoor my nog baie op die kamera, so het hy uiteindelik my na 'n soort spesialis en een of ander rehabilitasie spesialiste gestuur. en ek het na sy rehabilitasiespesialis gegaan toe hy na my gekyk het, was dit waarskynlik in Junie 2017 en ek het hulle al my uitslae gegee wat hy na my MRI gekyk het. Hy het eintlik op 'n rekenaar na die skyf gekyk en hy het my basies gesê hy het nie Ek dink my probleem was nie verwant aan hom nie het gedink iets anders was aan iets wat verband hou met die gewrigte of been, sodat hy my gestuur het vir 'n beenskandering. Die punt het 'n volledige liggaam se botskandering gedoen. Hy het spesifiek na die FASTA gekyk om na die kraangewrigte te kyk en my laer lumbale streek sowel as my sak sacililiale gewrigte kom ons kyk of daar iets aan die gang was, so ek het die beenskandering gedoen en die resultate weer oor die spesialis gekry en hulle het niks te ernstig gevind nie, die enigste ding wat hulle gevind het, was sommige artritis in my regterheup, maar die spesialis het tot die gevolgtrekking gekom dat my probleem meer gespierd kon wees as iets en dat hy gesê het dit gaan 'n rukkie neem om te genees sedert 'n paar maande en hy het my 'n paar lakies van 'n paar stukkies gegee om elke dag te doen vir 20 minute strek diens spesifiek heup- en glutestrekke en dit sal uiteindelik mettertyd beter word, so ek het dit vir ongeveer 'n paar maande gedoen en ek was in hierdie tyd nog steeds na fisiologie en die strek die strek en die strek het my 'n bietjie gehelp, my effens gehelp. Ek het 'n bietjie verbeter oor 'n paar maande, maar ek het steeds my probleme en dit het tot by die punt gekom waar dit weer in September was. Ek het begin skool toe. begin weer skool toe en ek het geweet ek gaan in die klas sit en dan sal ek weer pyn hê en dit was net 'n groot probleem. Ek wou dit nie weer deurlê nie, sodat ek weer met my huisdokter vergader het. huisdokter het my vir 'n CAD-skandering gestuur en hy het my ook na 'n tweede spesialis verwys sodat ons die CAD-skandering gedoen het, het hom spesifiek op my heupe gedoen, maar die CAD-skandering het niks gevind nie en die spesialis het my omtrent vier maande geneem om sien hierdie man so ek het nie hierdie man gesien tot Desember 2017 nou teen die tyd Desember 2017 gekom het nie. Ek het eintlik baie beter gevoel, maar ek het nog effens uit die pyn gedoen. Ek het baie verbeteringe gedoen, die grootste ding vir my. Ek dink dit was tydens hierdie tyd in die somer spesifiek Cally was dat ek baie van my eie navorsing gedoen het, baie goeie hulpbronne gevind het. Daar is baie goeie inligting daar buite, veral 'n baie goeie kern oefen baie goeie mobiliteitsoefeninge wat sal help met 'n skyfbesering wat
Ek het gevind dat gehelp het baie spesifiek ad rollouts planke brûe hayloft druk al daardie tipes oefeninge was baie nuttig in my herstel so teen die tyd Desember gekom het ek het met sy tweede spesialis ontmoet en basies het hy my vertel dat my probleem het gekyk na my uitslae het hy net gesê dis 'n skyfie en het net 'n paar dinge aan my verduidelik wat jou 'n paar oefeninge toon, eintlik teen die tyd dat ek hom gesien het. Ek het reeds geweet wat om te doen. Dit was nie iets nuuts wat hy my vertel het nie. Dit was al die ou inligting. dinge wat ek nou al geleer het, kom ek uit 'n menslike kinetika agtergrond sodat ek
verstaan ​​die meganika van die liggaam en hoe die liggaam beweeg en hoe dit werk, sodat die spesialis het my 'n voorskrif vir 'n laer rug brace en ook vir die gedagte oorskry en die orthotics die hele punt was dra hulle sou help om die vermindering van die kompressie word op my ruggraat geplaas
lumbale brace sal my net help om my in 'n meer neutrale houding te hou wanneer ek opstaan, tot vandag toe dra ek nog die ortotika die lumbale draad. Ek bedoel ek dra vir 'n paar weke, maar dit was net nie
gemaklik en het nie regtig gevoel soos ek dit nodig gehad het nie en ek het in Februarie nog 'n keer met die spesialis ontmoet en ek het hom ontmoet alhoewel ek 'n ander probleem op my rug gehad het en daar was iets aan die gang met die linkerkant van my rug hierdie keer en dit was nie daardie skyfie in die laken wat ek aan die regterkant was nie, iets was op my rug wat net my
ruggraat sluit verskillende bewegings in en bewegings sal dit pla en ek sal pyn kry. Dit was amper soos 'n soort artritis wat oorbly en hy het basies net gesê ek was 'n vergoedingskwessie van links van die skyfbesering en die linkerkant is genoem woorde om my stres te stel op watter waar, maar ek ly steeds aan pyn
aan die kant en oor sy punt kan ek sê dat my skyfkwessie of my skyfbesering is, ek sou sê dit is 100% opbrengs, maar aktiwiteite van die daaglikse lewe is goed. Ek kan sien sonder pyn. Nou het my reeks bewegings wat spesifiek op my heupe verbeter het, 'n baie ek kan buig oor 'n baie voorwaartse buigings om terug te oefen. Ek is in staat om doodgewig liggewig te maak, maar ligte gewig, maar niks te ernstig nie, ek stoot dit nog nie oor honderd persent nie, so daar is nog steeds dinge wat ek moet doen. Wees steeds versigtig, wees altyd bewus van dinge so nou wat
daardie storie het net gedeel met julle ouens wat ek graag wil hê om in sommige van my aanbevelings vir jou spesifiek vir mense wat 'n skyfbesering spesifiek 15 s1 streek het, dus my eerste aanbeveling aan julle is dat jy jou dokters moet stoot om vir te stoot druk vir die toets voortdurend druk vir verdere toetsing wat jy wil uitvind
die probleem so gou as moontlik, en sodra jy die probleem uitvind, kan jy dit vir my behandel. Dit het my ongeveer drie maande geneem

Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal
Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal

Ek het geweet ek het 'n skyfbult gehad. Ek het baie verskillende dinge gehoor van 'n spierpyn na pr4 sindroom tot 'n hoekige traan. Ek het dit nie uitgevind voordat ek 'n herinnering gehad het nie. Ek was nog steeds nie oortuig dat dit die kwessie van
ander en 'n ander dokter het vir my gesê ek het 'n soort spierbesering aan die gang, so dit was 'n bietjie van 'n ramp en ek het voortdurend na verskillende beserings gekyk en hoe om dit te behandel.
verskillende beserings en verskillende dinge doen so dit is my eerste aanbeveling stoot voortdurend vir verdere toets, so ek is net altyd soort van buite die dokters geval Ek bedoel wees lekker vir hulle dan 'n dag wat jy basies betaal vir hulle om te werk so wees net op hul geval en wees aanhoudend met hulle nou my tweede die aanbeveling is nou om versigtig te wees vir die medikasie wat in die hande kom omdat ek op een oomblik op drie medisyne was. Ek het die dokters op my geskryf. Ek was op IB Pro om ongeveer twee ibuprofens per dag te neem. Ek het twee pynstillers so twee keer geneem
van drie jaar per dag en boonop neem ek Lyra toe nou jy hierdie middels kombineer wat 'n data kan saamstel uit sinergistiese effekte en dit kan jou laat voel dat dit baie moeg is, en ek weet wat hulle het 'n bietjie Co newe-effekte is redelik ernstig soos suïcidale en soos 'n verskil in jou gedrag wat aggressiewe gedrag verander en ek onthou dat ek gevoel het dat dit 'n bietjie humeurig was toe ek Amerikaanse was. Ek het nie lankal op Amerika gebly nie, want van ek
het nie gedink dit was soveel werk wat ek daaraan gebly het nie, want miskien 'n maand het ek spesifiek net die ibuprofen en pynstillers geneem
so my aanbeveling weet is dat wanneer jy 'n medikasie neem, neem dit net wanneer jy dit nodig het vir my geval, het ek dit nodig gehad
om te slaap omdat die pyn so erg was en ek moes dit tydens die klas neem, maar ek bedoel of jy op die vloer in my geval kan lieg sonder om pyn te hê gedurende die dag en dit sal verhoed dat jy medikasie neem en dit doen omdat Om al daardie medikasie te neem, is nie goed vir jou nie, dus wees versigtig daaroor
neem net die medikasie wanneer jy dit nodig het want die medikasie genees jou besering op die einde van die dag. Dit is net om jou simptome te behandel. Dit is iets om in gedagte te hou. Die derde aanbeveling is fisiese terapie. Fisioterapie. Dit was baie belangrik. my herstel as gevolg van hulle was in staat om my te leer sommige van die basiese oefening en mobiliteit bore wat ek nodig gehad het om betrokke te raak ten einde my besering te genees en sonder hulle ek
sou hierdie dinge nie geleer het nie en dit sou vir my moeilik gewees het om van hierdie dinge aanlyn ook te ontdek, en ek meen dat hulle my anders gewys het om keuses te selekteer as byna bal opposiete. Ek sal verskillende variasies van toneelstukke uitrol. rollende baie weefsel werk wat regtig gehelp het met my herstel so ek dink tydens physio sou ek aanbeveel deur die een ding met my Ek het ongeveer ses maande van physio en ek was een drie keer 'n week en teen die tyd ses maande het my fisiese terapeut het my eintlik net vertel om te luister, Remy, ons is
behandel jou vir sowat ses maande, jy kom al 'n rukkie hier en daar is nie veel verder wat ons vir jou kan doen nie, ons het jou alreeds alles gewys wat jy alreeds weet om dit te doen. Dis net 'n kwessie om jouself tuis te herstel. Ons wil nie hê jy moet hier bly en soort spandeer nie
sestig dollar per sessie en as jy wil kan jy voortgaan om hier te kom, dit is jou besluit, maar persoonlik sal ek net aanbeveel dat jy kom sien ons wanneer jy dit nodig het en net jou goedjies tuis doen

My rugpynverhaal
My rugpynverhaal

so ek het dit baie waardeer toe hy dit my prakties vertel het omdat dit my basies verhoed het om sowat sestig dollar per sessie te spandeer en ek het al geweet alles wat ek kon doen, is dat sommige fisiese terapeute nooit sal sê dat hulle net sou voortgaan nie om jou te behandel sonder om iets te sê, hou net jou geld in, want ek respekteer hulle en hulle was ook baie belangrik in my behandeling, so vroeg, dankie daarvoor. Ek dink nou dat my vierde aanbeveling baie van jou navorsing doen, doen alles jy kan ondersoek alles vind soveel navorsing as moontlik daar is baie goeie inligting daar buite, maar jy moet spesifiek vorentoe kyk en sommige van hulle, sommige van die ouens daar buite, sal ek aanbeveel, sou dr. Stewart Mugello wees, wat hy spesifiek spesialiseer in laer rug pyn en laer rug probleme, so hy het 'n baie goeie dinge daar buite, sowel as ek hou van 'n baie Air Crecy en Tony algemene kern dinge
baie goeie kern oefening baie goeie kern versterking hulle regtig verstaan ​​hoe die liggaam werk so baie van hul inligting is baie nuttig en ek dink dit kan nuttig wees vir almal daar buite wat hoe om hierdie kollege van gestremdheid in die onderste lumbale te sê streek en my laaste aanbeveling vir julle is diegene wat 'n skyfbesering het, veral die laer lumbale, as julle ouers dit behoorlik moet bestuur. Wees net bewus daarvan dat jy hierdie besering het, en jy kan betrokke raak by spesifieke bewegings of bewegings. van daardie omdat jy soms in emosies kan betrokke raak of net buig oor en jy besef dit nie eers nie en die volgende ding wat jy weet jy veroorsaak vir die pyn, doen net alles wat vir jou behulpsaam sal wees en vermy enigiets wat gaan kos my, wees net bewus daarvan om net daarvan bewus te wees en weet ook dat jy altyd 'n swak plek sal hê, so wees net so versigtig dat dit so ouens al is dit my storie wat my storie is wat ek met jou gedeel het en ek hop e julle het iets daaruit geleer. Ek hoop ook jy het iets van my vyf aanbevelings geleer wat net jou nou gewys het. Ek gaan nou 'n paar artikels spesifiek maak oor laer rugpyn, spesifiek 'n skyfie en sommige oefeninge jy kan in behandeling tree om dit te behandel
en 'n paar ander wenke wat sal help om jou besering te genees so ouens ek hoop julle het die artikel geniet en versorg en al die beste

Kliek hier!

of

Fix My Back Pain Now

Die kommentaar Rugpyn | Laer Rugpyn | Behandeling en Oorsake-My Rugpynverhaal verskyn eerste op MyServChoice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.