Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story
Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

Hej Guys, Çfarë po ndodh në emrin tim është Ethan Smith dhe sot unë do të flas për dhimbje më të ulët mbrapa dhe çështje më të ulët mbrapa kështu që para se të shkoj në dhimbje të ulët mbrapa dhe dhimbje më të ulët mbrapa unë do të shpjegojë historinë time mbështetje për ju djema që ndodhën rreth një vit e gjysmë më parë në nëntor të vitit 2016. Kështu prapë në nëntor 2016, pata një lëndim serioz në shpinë, tani isha në palestër një ditë isha i vdekur në të cilën kisha disa peshë të rëndë dhe isha 't deadlifting me formë të mirë ego lloj mori më të mirë të mua atë ditë dhe unë përfundoi tweaking kurrizin tim tani kur

Unë tweaked mbrapa unë nuk mendoj se kjo lëndim ishte serioz gjithsesi unë vetëm mendova se ishte një tendosje e muskujve një lloj dëmtimi tipik që zakonisht ndodh kështu disa javë shkuan nga ku kam vazhduar të punojnë jashtë kam vazhduar të luajë sportive të tilla si hokej ose si lojë hokej në atë kohë për të lirë ata prej jush që e njohin bllokimin e sportit mënyra se si funksionon mekanika është se ju jeni gjithmonë në një sjellje të përkuljes përpara, prandaj ky lloj i vendëson shumë stres në shpinë, sidomos për dikë si tymi im i Ty Ferb si unë, i cili është gjashtë këmbë pesë dhe kjo është goxha i gjatë për dikë dhe unë duhet të bëj mbi një shumë më tej, prandaj, vendos shumë më shumë stres në shpinë më të ulët tani pasi rreth tre javë shkoi me këtë dhimbje në kurrizin tim kurrë nuk u largua dhe në të vërtetë mori më shumë serioze filluan të lëndojnë më shumë dhe kjo ishte një lloj dhimbje që kurrë nuk ndihesha më parë

Dhimbje prapa
Dhimbje prapa

Unë kam qenë shumë ekstreme hije dhe shkaktojnë në pikën ku unë përfundoi duke shkuar në klinikë kështu që kur në klinikë dhe u takova me infermiere praktikues në kohën kur një mjek infermiere më tha se unë do të pësoj një lloj tendosje muskujve Jaimie mund të jetë provë dhe vetëm për të prodhuar inflamacion, si dhe ajo më dërgoi për disa x-rrezet për të siguruar që nuk ka thyerje apo ndonjë gjë në thelb, kontrolloni nëse ka ndonjë gjë serioze po ndodh kështu që një javë shkoi nga mori rezultatet tona mbrapa x- ray nuk ka treguar asgjë, megjithatë, kjo pikturë deri duke u përkeqësuar Më kujtohet që isha ulur poshtë
dhimbje torturuese Unë kam një dhimbje të shtënat poshtë kofshën time poshtë këmbën time unë nuk mund edhe të bëj mbi atë ishte aq i keq nuk mund të punojnë si kam përdorur si ajo përdoret për të ishte brutal kështu që unë përfundoi duke shkuar në klinikë përsëri këtë ishte rreth një javë më vonë dhe unë u takua me një nga mjekët atje në mënyrë që mjeku takon ai shikoi në mua dhe tha se unë kam vuajtur nga një simptomë e njohur si unë Attica e cila është që nofulla
dhimbje nervore që gjuan poshtë këmbën tuaj dhe ai nuk ka ardhur me të vërtetë për çdo përfundim, por ai u sugjeruar diçka si një sindrom pr4 ndodhin, por ai përfundoi duke vendosur mua nga MRI dhe ai tha se nuk do të di asgjë derisa MRI e tij u zhvillua dhe atëherë ai rekomandoi një terapi fizike për mua kështu që pas kësaj unë
përfundoi duke shkuar në terapi fizike dhe me terapi fizike, ata nuk e dinin saktësisht se çfarë po ndodhte me mua ata mendonin se mund të ketë qenë ndonjë gjë nga një disk çështje për diçka një nga nyjet e mia SI për një lloj çështje të artritit dhe kështu ata ishin duke bërë shumë gjëra të ndryshme me mua, si shtrirje hip në një dyqan manar i cili ishte shumë i ngushtë në hips tim vetëm nga hokej dhe ulur poshtë shumë, si dhe ata, bëri disa tërheqje për shpinë e mia e cila është zakonisht e mirë për një dëmtim disk dhe kjo më jep disa stërvitje lëvizshmërie dhe stërvitje përforcuese thelbësore për mua që të bëj mirë kur isha duke shkuar në fizionominë. Nuk ndihmoja shumë unë do të merrja ndihmë kur do të shkoj atje, por megjithatë gjysmë ore më vonë pasi u largova dhe se sesioni im ishte i kompletuar do të kthehesha në katrorin e një dhe dhimbje të rëndë
ibuprofen që unë isha duke marrë do të ndihmojë pak unë do të pop një ibuprofen çift nxiti një inflamacion të reduktuar vetëm që do të ndihmojë në uljen e dhimbjes. Megjithatë edhe në këtë kohë,

Dhimbje të Ulët Back
Dhimbje të Ulët Back

Unë nuk kisha prenotuar një takim me mjekun tim të familjes dhe çështja ishte oh ai mori mua tre javë për të parë atë, por mjeku i familjes ishte i ngurtë shumë i zënë me shumë pacientë për të parë kështu që më mori një kohë për të marrë në dhe ai
ishte larg në një konferencë kështu nxit gjithë fatkeqësi me orarin e tij duke shkuar në dhe më në fund përfundoi duke u për të parë atë dhe ai në thelb tha në një lotar unazor për ata që nuk e dinë se është një lloj lot në disk që në thelb shkakton që simptoma psikotike të ndodhë dhe pastaj ata përfunduan duke më vënë në Lyrica
përveç tarifës unpro që unë isha duke marrë kështu, Lyrica është një ilaç tip që ndihmon të relaksoheni nervat tuaja, por ajo ka shumë efekte anësore serioze si dhe shkon së bashku me të. Megjithatë, ai më tha se kjo do të më ndihmonte dhe do të ndihmonte që dhimbja ime e dhimbjes të ndihmonte të qetësohej gjithçka dhe më pas ai tha se nuk do të dimë asgjë derisa ta kem MRI-në e mbajtur duke sugjeruar që të shkoj në Physiol kështu që unë vazhdoj të shkoj në Fiziol dhe gjithashtu e rëndësishme për të përmendur se MRI im nuk ishte planifikuar deri në mars kjo ishte si tre nëntë muaj më vonë e cila është e tmerrshme, sepse unë nuk do të gjeni lëndimin tim deri sa tre nëntë muaj më vonë unë tani përfundoj marrjen e një pushim Janar dhe në spital duke bërë thirrje duke thënë anulimin tjetër kështu që unë kam qenë në gjendje të marrë në mori MRI im bërë dhe mori rezultatet disa ditë më vonë dhe rezultatet treguan një l5 s1 anësore dhe pasme fryrje disk i cili ishte duke shkaktuar acarim në nervore dhe kështu që unë shkova përsëri në klinikë nuk isha në gjendje ta shihja mjekun e familjes sepse ishte e zënë përsëri shumë gjëra duke u bërë kështu mjekët që pashë në klinikë thjesht sugjeruan shumë pushim. Ai gjithashtu më ka përshkruar një titull 3 i cili është një qetësues i OPA për të ndihmuar në lehtësimin e dhimbjes dhe ju më thoni që të vazhdoni të bëni fizikun dhe jo serioz apo të vështirë duke mos ushtruar asnjë vrapim apo diçka të tillë kështu

Trajtimi dhe Shkaqet
Trajtimi dhe Shkaqet

E dëgjova atë dhe vazhdova të bëja fizikë. Sidoqoftë, dhimbja ime në këtë kohë ishte kaq e tronditur, dua të them që nuk mund të fle gjumë gjatë natës, të zgjohesha në mes të natës 3:00 në mëngjes dhe do të duhej të bëja çrregullime të dhimbjes vetëm kështu që unë mund të fle
Mbaj mend që të shkoj në klasë të ulur në leksionet që popping ibuprofen popping, Lyrica popping qetësues vetëm për t'u ulur për një orë dhe 20 minuta leksion gjatë klasës të ju them se ishte një nga gjërat më të vështira ndonjëherë unë do të vijnë për të shkaktuar me një makinë dhjetë në një nga
ato 10 makina kanë ndihmuar të relaksohen dhe nervat pak më kujtohet
ngarje në shkollë unë ndjeva sikur unë vetëm unë nuk mund të përzënë dhe unë nuk mund të rri ulur asnjë qytet ishte një nga gjërat më të keq për mua tani një nga gjërat që kam gjetur më ndihmoi ishte vetëm shtrirë në terren unë do të shpenzojnë më e ditëve të mia shtrirë në barkun tim dhe unë mendoj se
arsyeja kryesore pse qëndroj në barkun tuaj ndihmon me humbjen e pasme të diskut ishte sepse nëse mendoni se si funksionon graviteti, do të tërheqë diskun përpara, në vend që të postoni çdo vit, kështu që nëse shikoni mekanikën e trupit kur dikush është duke u përkulur mbi to 'të gjitha disqet e vjetra janë të spikatur prapa, ndërsa kur dikush është duke u hyperextending dhe ata janë duke shkuar deri si kjo disqet janë duke ecur përpara kështu duke bërë shumë gjëra më shumë hyperextension stuff hyrjes që ishte pjesë e procesit tim rehab kështu që unë i realizuar artistikisht vetëm shtrirë në terren , shtrirë në barkun tim ishte një nga gjërat më të mëdha që më ndihmuan shumë dhe do të kaloj shumicën e ditëve të mia sepse është e vetmja mënyrë që unë do të kaloj një ditë pa dhimbje dhe arsyeja kryesore pse ulja ishte një nga gjërat më të këqija për mua është sepse në qoftë se ju shikoni në mënyrën se si punon shpina dhe compression është se kur
ju jeni ulur rritjen e ngarkesës në shpinë tuaj kështu që nëse ju mendoni rreth saj disqet e mia tashmë të fryrë dhe unë jam ulur duke vendosur më shumë presion mbi disqe kështu që tani është si mbyllja më tej do të fryrje posteriorly mund të irritojë atë nervore dhe pastaj kur Isha duke qëndruar dhe duke ecur rreth e rrotull ishte zakonisht shumica e gjobave sepse kishte më pak presion duke u vendosur në forcën pa disk, kështu që tani unë vazhdoj ta bëj këtë për një kohë dhe po kaloj edhe fizikun dhe nuk e kam bërë njoftim

Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story
Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

Unë me të vërtetë nuk e kam vërejtur një përmirësim të ndjeshëm derisa të bëhem shkollë unë mendoj se një prej tyre
arsyet kryesore për ata për shkak të nuk kam për të shkuar në klasë dhe të ulen dhe gjëja tjetër e madhe ishte se kushëriri im i imi ai rekomandoi një tabelë inversioni tani unë kurrë nuk do të provova tryezën e inversionit dhe teoria që qëndron aty është se ajo krijon tërheqje që është
do të krijojë më shumë hapësirë ​​mes viteve që jeni duke spiunuar dhe Sol disqet tuaja kurrizore kthehen në vend sepse ju jeni duke krijuar më shumë hapësirë ​​tani në qoftë se ata janë duke bërë tërheqje por megjithatë, duke përdorur një tabelë inversioni tërheqja ishte shumë më e madhe sesa thjesht
dikush fizikisht manipulon me veten time vetëm duke përdorur grupe të ndryshme dhe duke tërhequr në këmbët e mia në mënyrë tavolinë përmbysja ishte vetëm një nxitje e madhe për shërimin tim brenda rreth dy javësh isha
tashmë ndihem më mirë Më kujtohet që ndihem më mirë në rreth dy
javët ndjehen shumë më mirë dhe unë kam qenë në gjendje të filloj të ushtroj pak më shumë dhe të bëj aktivitete të jetesës së përditshme më shumë pa ndonjë dhimbje megjithatë se unë ende e kisha këtë dhembje ende kisha çështje që përkuleshin dhe ajo ishte akoma shumë problematike për mua sepse isha tha se do ta merrnin vetëm me gjashtë muaj deri në një vit për rimëkëmbjen time, kështu që rreth gjashtë muaj tashmë kam shkuar në shtëpinë time dhe kam parë mjekun tim të familjes përsëri në këtë moment unë isha takuar me ta dhe më tha të thashë se kjo dhimbja nuk po shkon dhe unë nuk kam parë unë kam parë pak përmirësim, por ende më shqetëson shumë në aparat fotografik të bëjë shumë kështu që ai përfundoi duke më dërguar tek një lloj specialist dhe disa specialistë të rehabilitimit dhe shkova te specialisti i tij i rehabilitimit kështu që kur ai shikoi në mua kjo ishte ndoshta në qershor të 2017 dhe i kishte dhënë atyre të gjitha rezultatet e mia ai shikoi në MRI im ai shikoi në disk në të vërtetë në një kompjuter dhe ai në thelb më tha se ai nuk Nuk mendoj se çështja ime ishte disk lidhur me ai mendova diçka tjetër ishte duke shkuar në diçka që ishte e lidhur me nyjet ose kockave kështu që ai kishte dërguar mua për një kockë scan pika ka një skenë të plotë të eshtrave të trupit të cilat në mënyrë specifike ai ishte duke kërkuar në FASTA kërkuar për të parë nyje rakord dhe ulët tim rajonin e mesit, si dhe nyjet sacroiliac sac tona le të shohim nëse ka ndodhur ndonjë gjë atje kështu që unë kisha skanimit të kockave u bë dhe mori rezultatet përsëri për specialist përsëri dhe ata nuk gjetën ndonjë gjë shumë serioze gjëja e vetme që ata gjetën ishte disa artrit në hip tim, por specialist arriti në përfundimin se unë mund të tim çështje ishte më shumë muskulare të lidhura se çdo gjë dhe se ai tha se do të marrë një kohë për të shëruar që nga disa muaj dhe ai më dha një fletë disa prej disa shtrihet për të bërë çdo ditë për 20 minuta detyra shtrihet veçanërisht hip dhe shtizat glute dhe që përfundimisht me kalimin e kohës unë do të merrni më të mirë kështu që i bëri këto për rreth dy muaj dhe unë isha në këtë kohë unë isha ende do të Fizioterapia si dhe shtrihet shtrihet dhe shtrihet më ndihmoi pak më ndihmoi pak Unë vura re një përmirësim të lehtë në disa muaj, por unë isha ende duke pasur çështjet e mia dhe ajo erdhi në pikën ku ajo ishte në shtator përsëri isha duke filluar në shkollë unë do të të fillojë përsëri në shkollë dhe e dija se do të isha ulur në klasë dhe pastaj do të kisha dhimbje përsëri dhe kjo ishte vetëm një çështje e madhe që nuk desha të kaloj nëpër atë përsëri kështu që u takova me mjekun e familjes sime përsëri mjeku i familjes më dërgoi për një skanim CAD dhe ai gjithashtu më referoi tek një specialist i dytë për të parë kështu që ne e bëmë CAD scan atë në mënyrë specifike në hips por skanimi i CAD nuk gjeti asgjë dhe specialisti më mori rreth katër muaj shih këtë djalë kështu që unë nuk e kam parë këtë djalë deri në dhjetor 2017 tani deri në dhjetor 2017 erdhi rreth unë ishte në fakt ndjenjë shumë më mirë, por unë ende e bëri nga dhimbja pak kam bërë shumë përmirësime gjëja më e madhe për mua Unë mendoj se ishte gjatë kësaj kohe në verë specifi me të vërtetë ishte se unë isha duke bërë një shumë të hulumtimit tim në internet gjetur shumë burime të mira ka shumë informata të mira atje specifike shumë ushtrime të mira core shumë stërvitje të mira lëvizjes që do të ndihmojnë me një lëndim disk se
Kam gjetur se ndihmoi shumë në mënyrë specifike ad rollouts dërrasat ura hayloft shtyn të gjitha ato lloje të ushtrimeve ishin shumë të dobishme në shërimin tim kështu që deri në dhjetor dhjetor erdhi rreth unë do të takohet me specialist e tij të dytë dhe në thelb ai më tha se çështja ime është shikuar në tim rezultatet ai vetëm tha se ishte një disk dhe vetëm shpjegoi disa gjëra për mua duke ju treguar disa ushtrime në thelb nga koha unë pashë atë Unë tashmë e dinte se çfarë të bëjmë nuk ishte asgjë e re që ai kishte thënë se ishte e gjitha informacionin e vjetër stuff që unë tashmë e kam mësuar tani unë vij nga një sfond kinetike njerëzore kështu që unë
kuptoni mekanikën e trupit dhe se si lëviz trupi dhe se si funksionojnë gjërat në mënyrë që specialistët të më sjellin një recetë për një shtrëngim të poshtëm mbrapa dhe gjithashtu për tejkalimin e mendimit dhe orthotics të gjithë pikat e veshura do të ndihmonte në zvogëlimin e compression duke u vendosur në shpinë tim
shtrëngimi i mesit vetëm do të më ndihmojë për të mbajtur mua në një qëndrim më neutral kur unë jam në këmbë deri në këtë ditë unë ende veshin orthotics brace mesit unë do të thotë unë veshin për disa javë, por thjesht nuk ishte
të rehatshme dhe nuk ndihen të vërtetë sikur e kisha nevojë dhe unë do të përfundoja takimin me specialistin edhe një herë në shkurt dhe u takova edhe pse sepse kisha një çështje tjetër në shpinë dhe kjo ishte diçka që po ndodhte me anën e majtë të shpinës time këtë herë dhe nuk ishte se disku në fletë unë isha duke shkuar në anën e djathtë diçka ishte duke shkuar në shpinë tim që ishte vetëm im
shtylla bllokohet deri lëvizjet e ndryshme dhe mocionet do të shqetësojë atë dhe unë do të merrni dhimbje ajo ishte pothuajse si një lloj artriti që mbetet dhe ai në thelb vetëm më tha ishte një çështje e kompensimit nga e majta nga lëndimi disk dhe anën e majtë është quajtur thënie duke e vënë theksin tim në atë të vërtetë, por unë ende vuaj nga dhimbja
në atë anë dhe në lidhje me pikat e saj unë mund të them se disqet e mia disk apo dëmtimi im disk është unë do të thoja se është 100% japin, por aktivitetet e përditshme të jetesës janë të mira unë mund të shoh pa dhimbje tani varg e mia të lëvizjes në mënyrë specifike në hips im përmirësuar një shumë Unë mund të bëj mbi një shumë të përkuljeve përpara duke u kthyer në ushtrimin e unë jam në gjendje të deadlift pesha të lehta peshë të lehtë, por asgjë nuk është shumë serioz tani unë nuk jam duke e shtyrë atë ende rreth njëqind për qind kështu që ka ende gjëra kam marrë për të bërë dhe është ende do të jenë të kujdesshëm gjithmonë të jenë të vetëdijshëm për gjërat kështu që tani çfarë
ajo histori e ndarë me ju djema unë dua të lloj të merrni në disa nga rekomandimet e mia për ju në mënyrë specifike për njerëzit që kanë një dëmtim disk në mënyrë specifike l5 s1 rajon kështu rekomandimi im i parë për ju djema është se ju duhet të shtyjë mjekët tuaj për të nxitur për shtyni për të testuar vazhdimisht shtytje për testime të mëtejshme që dëshironi të kuptoni
problemi sa më shpejt të jetë e mundur dhe sapo të kuptoj problemin që mund ta trajtoni për mua, më mori rreth tre muaj deri

Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story
Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story

E dija që kisha një disk të fryrë Unë kisha dëgjuar shumë gjëra të ndryshme nga një tendosje e muskujve të sindromës pr4 në një lotari këndore Unë nuk e kuptoj atë derisa unë kam një kujtim unë ende nuk ishte i bindur se kjo ishte çështja e
një mjek tjetër dhe një tjetër më tha se kisha një lloj dëmtimi të muskujve që ndodh kështu që ishte pak e një fatkeqësie dhe për shkak se isha vazhdimisht në kërkim të lëndimeve të ndryshme dhe si t'i trajtoja të gjitha këto
lëndime të ndryshme dhe duke bërë gjëra të ndryshme në mënyrë që rekomandimi im i parë vazhdimisht shtyjë për testime të mëtejshme kështu që unë jam vetëm gjithmonë lloj përtej rasteve të mjekëve Unë do të thotë të jetë e bukur me ta, atëherë një ditë që ju jeni në thelb duke paguar për ata të punojnë kështu që vetëm të jetë në rasti i tyre dhe të jetë këmbëngulës me ta tani e dyta ime rekomandimi tani është që të jenë të kujdesshëm të ilaçeve caking sepse për veten time unë kam qenë në tre medikamente në një moment unë mjekët shkruar mua unë isha në IB Pro nga marrjen e rreth dy ibuprofens në ditë Unë po merrja dy këshilla kundër dhimbjeve kështu që dy herë
e threes në ditë dhe në krye të saj unë kam qenë duke marrë Lyra shkaktojë tani kur kombinohen këto barna së bashku që mund të prodhojnë të dhëna nga efektet synergistic dhe kjo mund të bëjë që ju të ndiheni të vërtetë të përgjumur të vërtetë të lodhur dhe unë e di se çfarë ata kanë disa Co efektet anësore janë goxha serioze, siç janë vetëvrasja dhe si ndryshim në sjelljen tuaj duke ndryshuar sjelljen agresive dhe më kujtohet që mendoj se pak unë mendoj se ishte paksa në humor kur isha duke marrë Amerikën Unë nuk qëndrova në Amerikë për një kohë të gjatë sepse e I
nuk mendoj se ishte duke punuar aq shumë unë kam qëndruar në atë për ndoshta një muaj unë në mënyrë specifike ishte vetëm duke ibuprofens dhe qetësues
kështu që rekomandimi im e di është se kur ju jeni duke marrë një ilaç vetëm të marrë atë kur keni nevojë për rastin tim unë e nevojshme atë
për të fjetur, sepse dhimbja ishte aq e keqe dhe unë kisha nevojë që ta merrja gjatë klasës, por dua të them nëse mund të gënjesh në dysheme në rastin tim pa pasur ndonjë dhimbje gjatë ditës dhe kjo do t'ju ndalojë të merrni ilaçe dhe ta bëni këtë sepse marrja e gjithë ilaçeve nuk është e mirë për ju, prandaj vetëm kini kujdes për këtë
vetëm të merrni ilaçet kur keni nevojë për shkak se në fund të ditës mjekimi nuk është shërimin e lëndimit tuaj është vetëm trajtimin e simptomave tuaja kështu që është diçka për të mbajtur në mendje rekomandimin e tretë është terapi fizike terapisë fizike ishte ajo ishte shumë e rëndësishme në shërimin tim për shkak se ata ishin në gjendje të më mësonin disa nga stërvitjet themelore dhe stërvitjet lëvizëse që duhej të angazhoheshin në mënyrë që të shëroja lëndimet e mia dhe pa to unë
nuk do të kisha mësuar këto gjëra dhe do të kishte qenë e vështirë për mua të zbuloja disa nga këto gjëra në internet, si dhe unë do të thotë ata më treguan ndryshe ushtron zgjedhjen si pothuajse të kundërta topin unë do të hap opozitë variacionet e ndryshme të lojës stërvitje të ndryshme të mobilitetit shumë rrotulluese shumë punë indesh që me të vërtetë ndihmoi me rimëkëmbjen time kështu që unë mendoj se gjatë fizikës do të rekomandoj nga një gjë me mua Unë shkova rreth gjashtë muaj të fizikës dhe isha një tre herë në javë dhe deri në kohën gjashtë muaj erdhi fizik terapisti në thelb vetëm më tha të dëgjoj, Remy, ne kemi qenë
duke ju trajtuar për rreth gjashtë muaj ju keni ardhur këtu për një kohë dhe nuk ka shumë më tepër që mund të bëjmë për ju, ne ju kemi treguar tashmë gjithçka që ju tashmë e dini gjithçka për të bërë kështu që është vetëm një çështje e rehabbing veten në shtëpi tani ne nuk duam që ju të vazhdoni të vini këtu dhe të shpenzoni
gjashtëdhjetë bucks për seancën dhe nëse doni që ju mund të vazhdoni të vijnë këtu që është vendimi juaj, por personalisht unë vetëm do të rekomandojë që të vijnë të na shohin kur keni nevojë për të dhe vetëm të bëjë stuff tuaj në shtëpi

Story My Back Pain
Story My Back Pain

kështu që unë me të vërtetë e vlerësova atë kur ai më praktikisht më tha këtë, sepse në thelb më pengonte të shpenzoja edhe gjashtëdhjetë dollarë në seancë dhe unë tashmë e dija gjithçka që unë isha në gjendje të bëja një gjë tjetër se disa terapistë fizikë kurrë nuk do të thoshin se do të vazhdonin duke ju trajtuar edhe pa thënë asgjë, thjesht vazhdoni të merrni paratë tuaja në mënyrë që t'i respektoj ata dhe ata ishin me të vërtetë të rëndësishëm në trajtimin tim ashtu që herët falënderoj për këtë, mendoj se tani rekomandimi im i katërt është të bëjë shumë online kërkime tuaj të bëjë gjithçka ju mund të kërkoni çdo gjë të gjeni sa më shumë hulumtime të jetë e mundur ka shumë informacion të mirë atje por ju duhet të shikoni në mënyrë specifike përpara dhe disa prej tyre disa nga djemtë atje unë do të rekomandojë do të ishte Dr Stewart Mugello ai posaçërisht specializohet në pjesën e poshtme të shpinës dhimbje dhe çështje më të ulta mbrapa kështu që ai ka shumë gjëra të mira atje dhe më pëlqen një shumë e ajrit Crecy dhe Tony gjëra të përgjithshme thelbësore
një shumë e mirë stërvitje thelbësore shumë të mirë të forcimit thelbësor ata me të vërtetë e kuptojnë se si funksionon trupi kështu që një shumë e informacionit të tyre është shumë e dobishme dhe unë mendoj se mund të jetë e dobishme për të gjithë atje se si të thonë se ky kolegj i aftësisë së kufizuar në mes të mesit rajoni dhe rekomandimi im i fundit për ju djema janë ata që kanë një dëmtim në disk në mënyrë specifike më të ulët në mes është që ju djema duhet ta menaxhoni në mënyrë të përshtatshme kështu që vetëm të jetë i vetëdijshëm se keni këtë lëndim dhe mund të angazhoheni në lëvizje ose mocione të veçanta, për shkak se ndonjëherë ju mund të angazhoheni në emocione ose thjesht duke u përkulur dhe ju as nuk e kuptojnë atë dhe gjëja tjetër që ju e dini që jeni duke shkaktuar për dhimbjen, bëni vetëm gjithçka që do t'ju ndihmojë dhe për të shmangur çdo gjë që do të ndodhë kostoja mua vetëm të jetë i vetëdijshëm se vetëm të jenë të vetëdijshëm për këtë dhe gjithashtu e di se ju do të keni gjithmonë një vend të dobët atje kështu që vetëm të jenë të kujdesshëm që kështu djema pse kjo është historia ime që është historia ime kam ndarë me ju dhe unë hop Unë ju djema keni mësuar diçka nga ajo histori Unë gjithashtu shpresoj që ju djema mësoni diçka nga pesë rekomandimet e mia që ju kanë treguar vetëm tani unë do të bëj disa artikuj më shumë në mënyrë specifike rreth dhimbjes më të ulët mbrapa në mënyrë specifike një disk fryrje dhe disa ushtrime që ju mund të angazhoheni në trajtim për ta trajtuar atë
dhe disa këshilla të tjera që do të ndihmojnë në shërimin e dëmtimit tuaj, kështu që djemtë shpresoj që ju të kënaqeni me artikullin dhe të kujdeseni për të gjitha të mirat

Kliko këtu!

ose

Fix My Back Pain Tani

Postimi Dhimbje prapa | Dhimbja e Ulët e Kthimit Trajtimi dhe Shkaqet -My Back Pain Story u shfaq së pari MyServChoice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.