AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

Në artikullin e sotëm të serisë së vogël të ofruesve të marketingut në e-mail, ne duam të kthehemi në shërbimin e parë në gjuhën angleze në fushën e krahasimit: AWeber,

Ky artikull është pjesë e një serie artikull në katër shitës të email marketingut:

AWeber është (siç mund ta dëgjoni) ndoshta shërbimi më i përdorur gjerësisht në mbarë botën. Megjithatë, ekziston një kufizim që duhet përmendur paraprakisht: AWeber është për të folur në anglisht – kompletuar!

Merrni $ 19 CASHBACK Sot?

Hapi 1: Blerje nga tonë Lidhje promovuese.


Hapi 2: Mail ID-në tuaj të Paypal-it ose ndonjë metodë tjetër të pagesës që përdorni.
Dhe dërgojeni në [email protected]


Hapi 3: Pas Blerjes, dërgoni screenshotet e detajeve të konfirmuara të porosisë

(shënim: Ju lutem mos i ndani të dhënat tuaja personale si fjalëkalimi, cvv, pin atm etj)

NXITO!

Udhëzimi / opinioni i përdoruesit:

AWeber ofron një dizajn tërheqës, nëse mjaft të thjeshtë, që jo vetëm duket e bukur, por është gjithashtu e lehtë dhe e shpejtë për t'u përdorur. Përsëri, është zona e sipërme ku mund të gjeni të gjitha pikat e rëndësishme të lundrimit.

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

Kam gjetur operacionin në AWeber gjithmonë shumë, shumë intuitiv, i qartë dhe i kuptueshëm. Gjithmonë ndihesha mirë dhe gjithnjë e dija “ku të shkoj”.

Funksione të veçanta:

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018)

AWeber në thelb ofron gjithçka që dëshiron zemra juaj dhe është gjithmonë e përditësuar. Në këtë drejtim, unë e kam të vështirë të përmend diçka në përkufizimin tim të “funksioneve të veçanta” … ide me të vërtetë inovative që nuk gjenden askund tjetër (si me shembullin e tipit të klikimit), nuk mendoj, por si klient i AWeber ju keni gjithmonë ndjenjën e të qënit në lumë kohe dhe funksione të caktuara përballë për të marrë të gjithë të tjerët (për shembull, integrimi i rrjeteve sociale vjen në mendje).

Mbështetje:

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder ToolsMbështetja e AWeber ofrohet nga e-mail ose, edhe më mirë, me bisedë të drejtpërdrejtë. Nuk mund të ketë ndonjë mbështetje më të shpejtë, sepse ju mund të bisedoni me një staf mbështetës. AWeber bën thirrje me kërkesë edhe me telefon, por e kishte atë kohë me mua (ndoshta për shkak se unë jam nga Gjermania?) Nuk punon (ne nuk kishim provuar në atë kohë, por edhe sepse preferoja të bisedoja – kështu që unë mund të thosha anglishtja ime në formulimin tjetër;)).

I bezdisshëm është vetëm ndryshimi kohor. Nga e hëna deri të premten, mbështetja është e disponueshme nga ora 8 deri në orën 20 – pas kohës amerikane. Pas kohës sonë, biseda live është e disponueshme prej orës 14 ose 15 (në varësi të faktit nëse koha e verës apo e dimrit është me ne). Siç mund ta shihni, nganjëherë duart tuaja janë të lidhur pak në mëngjes, ndërsa ju mund të jeni produktiv dhe thjesht pritni mbështetje …

Të tjerët:

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools

Rishikimi i Aweber

Rishikimi i Aweber

AWeber ofron blogun e vet, një “bazë të njohurive” (mësime mbi përdorimin e AWeber), mësime video dhe madje edhe webinarë falas. Përveç kësaj, ka rregullisht këshilla dhe truket ose sugjerime për inovacione me e-mail. Pra, ju jeni furnizuar super dhe përsëri ndjenja e të qënit në pulsin e kohës të jetë 😉

Çmimi:

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools

AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools

Nëse dëshironi të përdorni AWeber, atëherë keni nevojë për një kartë krediti. Pa të nuk funksionon. Për $ 1 ju mund të filloni muajin e parë dhe të keni një garanci prej 30 ditësh. Kështu që ju mund të provoni AWeber në detaje.

Pastaj AWeber pastaj kushton $ 19 (rreth 14 €) me deri në 500 adresa e-mail dhe email të pakufizuar që ju mund të dërgoni. Për deri në 2500 marrës paguani $ 29 (rreth 21 €). Krahasuar me tipin e klikimeve: Me deri në 10,000 marrës që paguani me tipin e klikimit maksimalisht 47 €, me AWeber 69 dollarë (rreth 50 €). Pra, nuk po ndodh shumë këtu. Por AWeber për listat më të vogla nga diplomimi i çmimeve është më tërheqës sesa këshilla e klikimit pa një tronditje të tillë.

kritika:

Rishikimi i Aweber

Kam gjetur katër kritika të mëdha:

Para së gjithash, AWeber idiote liston të gjitha adresat e-mail që janë futur ndonjëherë në listën (et) tuaja. Kjo do të thotë që nëse nuk fshini manualisht adresat që janë hequr nga lista juaj, atëherë këto adresa janë të përfshira.

shembull:

Siç u përmend më lart, ju paguani $ 19 për deri në 500 marrës. Nëse tani keni 460 marrës aktivë dhe 100 njerëz që kanë luajtur, atëherë këto 100 pikë. Pra, në listën tuaj janë 560 njerëz dhe ju do të paguani 29 $ në muaj në vend të 19 $.

Siç thashë, kjo mund të parandalohet me fshirjen e rregullt dhe manuale të “rasteve të kufizuara” të tilla. Por të çuditshme dhe të bezdisshëm është AWebers anë tashmë …

Pika e dytë ka të bëjë me gjuhën angleze. Për AWeber nuk është vetëm anglishtja e mbështetjes, por edhe e-mail konfirmimi. Ky mund të modifikojë, por vetëm të kufizohet: Një bllok teksti i caktuar është dhe mbetet i dhënë nga AWeber dhe nuk mund të përkthehet në gjermanisht.

Pavarësisht shumë mendimeve që kam dëgjuar se do të ulte ndjeshëm ritmin e konfirmimit, nuk mund ta them. Për disa muaj tani e përdor ofruesin gjerman Klick-Tipp dhe nuk mund të gjej dallime në normën e konfirmimit krahasuar me atë më parë, kur isha me AWeber. Në këtë kuptim, kjo pikë mund të jetë e durueshme.

Një pikë është ende aty: Linja e subjektit të email-it të konfirmimit duhet të kontrollohet dhe miratohet përpara aktivizimit të AWeber. Së pari, kushton kohë, dhe së dyti, ndonjëherë (kam përshtypjen, varësisht nga stafi mbështetës) linjat e lëndëve refuzohen, por ato janë miratuar për lista të tjera. Bezdisshëm.

Dhe së fundmi, AWeber si një ofrues anglisht-folës ka probleme me umlautët gjermanë. Në rreshtin e subjektit të email-it konfirmues, mund ta anashkaloni këtë duke përdorur kodin HTML për umlaut përkatës (për shembull, Ä për Ä). Por nëse përfshini emrat e palëve të interesuara dhe dikush quhet “Jürgen”, atëherë kjo “ü” në emër nuk do të shfaqet saktë në rast të personalizimit automatik të postës elektronike.

Është për të ardhur keq që këto pika ende ekzistojnë pas shumë muajsh (vite?) Dhe AWeber duket se nuk ka arsye për të ndrequr.

përmbledhje:

Rishikimi i Aweber

Pros:

  • Funksione gjithëpërfshirëse që lënë praktikisht asgjë për të dëshiruar dhe
  • gjithmonë në “pulsin e kohës”
  • Mbështetje gjithëpërfshirëse (video, blog, webinarë, biseda live …)

Cons:

  • Anglisht plotë
  • Të gjitha adresat e e-mail numërohen dhe ju paguani edhe për adresat e shkarkuara nëse nuk i fshini ato manualisht
  • Subjekti i postës konfirmuese duhet gjithmonë të aktivizohet së pari, gjë që mund të çojë në vonesa për shkak të vonesës së kohës
  • Gjuhë të tjera nuk mbështeten

Postimi AWeber Email Marketing dhe Autoresponder Tools. | Rishikimi i Aweber (gusht 2018) u shfaq së pari MyServChoice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.