Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адреси на сайта за съкращения (2018)?

Which is the BEST and HIGHEST PAYING URL SHORTENER Sites (2018)
Which is the BEST and HIGHEST PAYING URL SHORTENER Sites (2018)

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Печеленето на пари онлайн не е новост за интернет потребителите. По-специално, има много уебсайтове, които ви дават работа по интернет и след като сте го постигнали, плащате. Някои са мошеници, докато други използват стратегията за рекламиране на уебсайта си. Сигурен! Общувам с експертиза. Въпреки това, не мога да намеря подробности точно тук.

Откриването на реномиран сайт, който осигурява онлайн услуги и след като сте завършили задължението, за което сте платили, наистина може да е малко трудно, тъй като 50% от паричните средства, които правят уебсайта, са откраднати. В наши дни ще разгледаме най-високите 10 най-платени уеб сайтове, за да съкратите URL адреса си и да получите висока комисионна. След като заявих “Плати”, това е сигурен фактор! Те те изплащат чрез PayPal или някаква друга он-лайн доставка на разходите, когато достигнете очаквания праг от $ 1-20.

За разлика от различните уеб сайтове, които правят пари, най-ефективният фактор или част от съкращаването на URL адреси е, че просто не би трябвало да участвате в уеб базирана работа. Сигурен! Всичко, от което се нуждаете, е да се регистрирате и да започнете да намалявате URL адреса си, за да можете да печелите пари. Кажете например, че работите с малък блог или друг, когато получавате файл на външни сървъри като google drive, получавате URL адреса на файла, който просто сте изтеглили и също така искате да го получите, поставете го в полето за пряк път и да го съкратите и след това да го предложите на физическите лица да получат Какво да препратите на съкращението за URL?

Скъсяването на URL адреса може да превърне URL връзките директно в пряк път. Малко съмнение, има много уебсайтове, които ви позволяват да съкратите URL адресите, точно като прекия път на Google URL, но те не плащат нито една стотинка! Разбира се, те не го правят, така че алтернативата ви е да се възползвате както от безплатните варианти на уебсайта на пиещите URL, така и от получаването на комисионна! Така че, нека да разгледаме избрания списък с най-добре платените уебсайтове за бързи връзки за URL адреси. Използвайте безплатните варианти на уеб сайта за съкращаване на URL адреси или на получаването на комисионна! Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Така че нека да отидем на избрания за Вас най-добре платени уебсайтове за бързи URL адреси, които са препоръчителни за вас. използвайте както безплатните варианти на уеб сайта за съкращаване на URL адреси, така и получаването на комисионна! Така че нека да отидем на избрания за Вас най-добре платени уебсайтове за бързи URL адреси, които са препоръчителни за вас.

Кои са най-добрите и най-бързите платформи за URL адресите на SHORTENER
Кои са най-добрите и най-бързите платформи за URL адресите на SHORTENER

Какво представлява URL съкращаването и какво прави?

Количеството информация, което се намира в интернет, е толкова голямо, че уеб адресите са станали безкрайно дълги и трудни за запомняне. За да се реши този проблем, бяха създадени съкращенията на URL адреси (Uniform Resource Locator или Uniform Resource Locator … лесно: номер на поръчката в голямата библиотека, наречена Интернет).

Много хора все още не знаят ползите от тази уеб техника и много малко хора наистина знаят как работят. С пристигането на SMS и платформи за социални мрежи като Twitter или Identi.ca, които поддържат до 140 символа на съобщение, е необходимо да се създаде система за прикачване на връзка в най-малкото възможно пространство. Така се родиха тези уеб инструменти, около 2001 г. с първото от тези услуги: tinyurl.com

Благодатта на тези съкращения е, че позволяват дългите адреси да се свиват с до 90%, оставяйки зад тези непривлекателни и неудобни уеб адреси.

НАЙ-ДОБЪР и НАЙ-ДОБЪР ПЛАЩАНЕ URL SHORTENER Сайтове (2018)
НАЙ-ДОБЪР и НАЙ-ДОБЪР ПЛАЩАНЕ URL SHORTENER Сайтове (2018)

Но как работят?

Основната техника за генериране на тези нови URL адреси се нарича “база 36”.
По принцип съкращенията на URL адреси работят на базата на първичен ключ, свързан с домейн от първо ниво. Това означава, че всеки съкратен адрес принадлежи към един уебсайт, публикуван в мрежата и съответства на Вашия личен идентификационен номер.

Основната техника за генериране на тези нови URL адреси се нарича “база 36”, като се приема, че ще се използват комбинации от 26 букви от западната азбука и 10 номера от 0 до 9. Ако добавите букви в кутия и капка, тогава използваната техника е “база 62”. Третата техника е да позволи на самите потребители да създават комбинации от тях. Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Начинът за генериране на тези нови URL адреси е просто случаен. Потребителят въвежда пълния URL адрес и системата присвоява кратък URL адрес, който в някои случаи може да се персонализира.

Въпреки че услугите за съкращаване на URL адреси са много удобни, те също могат да причинят проблеми. Кратките URL адреси са много по-склонни да бъдат лошо свързани (хората, по погрешка, обикновено изтриват писмо или пишат по едно време на ниско и т.н.). От друга страна, кратките URL адреси скриват местоназначението, към което се насочва връзката, така че е по-лесно да бъдете жертва на измами или да бъдете пренасочени към уебсайтове с неблагодарно съдържание. Това обаче е подобрено с течение на времето и много от текущите услуги ви позволяват да прегледате съдържанието на връзката, преди да кликнете върху нея.

Коя е най-добрата и най-бързата платформа за URL адресите на сайта
Коя е най-добрата и най-бързата платформа за URL адресите на сайта “Съкращения” 2018

10 най-добри и най-високи платени URLs Shortener сайтове за печелене на пари

# 1. Za.gl

Za.gl е съкращаване на URL адреси, точно както всички различни сайтове, открити в мрежата.

Искането за такса ще бъде направено чрез Paypal, когато вашата стабилност вероятно ще бъде по-голяма от $ 2.

Za.gl съчетайте всички видове реклами с най-високи такси за изплащане до $ 100/10000 посещения.

Потърсете приятели и получавайте 50% от техните приходи за цял живот!

най-добрите уебсайтове с по-кратки URL адреси

Za.gl изплащанията се променят постоянно в зависимост от причините, които генерирате Za.gl рекламодателите. Ето списък на страни, които са до $ 100/10000 посетители:

Топ $ 160/10000 за Обединените арабски емирства

 • Подреждане 1 ($ 100/10000):

Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство, Съединени американски щати

 • Подреждане 2 ($ 80/10000):

Виетнам, Тайланд, Южна Африка, Сингапур, Саудитска Арабия, Малайзия, Кувейт, Индонезия, Хонг Конг

 • Подреждане 3 (до $ 70/10000):

Други Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Позиционирането представя редица статистически данни за обработка на URL адресите ви и сте надолу. Помощта може да е много наясно с исканията и има допълнителни инструменти, които позволяват да се трансформират няколко URL адреса наведнъж и дори API за уеб администратори или различни.

Как започвате?

най-добрият шрифт за url за facebook

Защо да се присъедините към Za.gl?

най - бързият url shortener за печелене на пари 2018най-бързият URL адрес, за да печелите пари 2018

Потребители

най-бързият URL адрес, за да печелите пари

начини за плащане

най-бързият URL адрес

 • Минимална заплата – $ 2
 • Комисионна за препращане – 50%
 • Време за плащане – ежедневно
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Alexa Ранг (глобален): 9494

Регистрирайте се сега!

# 2. Shrinkearn.com

Shrinkearn.com е един от най-популярните и надеждни сайтове за URL shortener. Също така е и една от най-кратките платени URL адреси.

Това е един от най-бързо растящите сайтове от нашия списък с 10 най-изплащащи URL shortener. Той предлага висока CPM процент.

най-добрият сайт за съкращаване на url

Можете да спечелите $ 20 за 1000 изгледи. Можете да печелите пари, като препращате други хора към този сайт чрез връзката ви за препращане.

Ще получите 25% комисионна, когато някой ще отвори акаунт чрез вашата връзка. Можете да изтеглите сумата си, когато достигне $ 1.

Защо да се присъедините към Shrinkearn.com?

най-добрата url shortener в ИндияПотребители

най-добрият шрифт за съкращаване на url

начини за плащане

най-добрата url съкращаване на пари

Размерите на изплащанията

най-добрият url shortener безплатно

Доказателства за плащане

най - добрата url shortener api

 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 20
 • Минимално изплащане – $ 1
 • Комисионна за препращане – 25%
 • Начини на плащане – Paypal
 • Време за плащане – ежедневно
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 4885

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 3. Al.ly

Al.ly един друг, забележително решава от списъка за проверка на shorteners … На този уебсайт, минималното оттегляне е просто $ 1.00. Следователно получавате комисионна от PayPal, Skrill или Payza.

Въпреки това, очаквате да постигнете само $ 1,00 по-рано, отколкото сте платили.

най-добрата url shortener онлайн

Освен това, бързите връзки просто не са една от методологиите за печелене на пари тук. Освен това получавате 20% такса за реферали за цял живот.

Затова поддържайте приятелите си по-близо до този сайт с по-кратки срокове, поставете по-кратки URL адреси и печелете хубави парични предимства. Звучи приятно и привлекателно. Знам, че ще го удариш.

Защо да се присъедините към Shrinkearn.com?

най-бързият URL адрес с помощта на аналитични средства

начини за плащане

най-добрият url shortener да печелите пари в Индия

Размерите на изплащанията

най - добър шрифт за url без captcha

 • Минимална заплата: само $ 1
 • Честота на приходите: 20% комисионна за цял живот
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 21
 • Време за плащане – ежедневно
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 113,091

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 4. Ouo.io

ouo.io е всъщност сред най-добрите уеб сайтове за URL Shortener, за да печелят онлайн. Освен това, той ще роботизира средства, изпратени на лицето на първия и 15-тия ден на всеки месец.

най-добрият алгоритъм за съкращаване на url

Така че най-малкото количество за теглене е $ 5 за PayPal или Payza.

Преди всичко, за всички ваши препоръки за писатели, ще ви плати 20% от това, което купуват, като рекламирате.

Защо да се присъедините към Ouo.io?

най-популярните сайтове за съкращения

най-доброто приложение за улесняване на URL адресите

Потребители

начини за плащане

най-добрият URL адрес за съкращаване

Размерите на изплащанията

най-бърз URL адрес

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 20% комисиона
 • Плащането за 1000 показвания – до $ 4.7
 • Време за плащане – 1 ден и 15 ден от всеки месец
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Alexa Ранг (глобален): 331

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 5. Adf.ly

Adf.ly е най-старата и част от надеждната услуга за краткотрайни URL адреси за преживяване, като намалява URL адресите ви.

Adf.ly осигурява ви шанс да спечелите до $ 5 на 1000 изгледа. Независимо от това, приходите зависят от демографските данни на посетителите, които продължават да кликват върху съкратените URL адреси чрез Adf.ly.

top 3 url shortener

Тя осигурява наистина пълна система за отчитане за мониторинг на ефективността на всеки съкратен URL адрес. Минималното изплащане се съхранява на ниско ниво и е $ 5. Плаща се на 10-о число всеки месец. Можете да получите приходите си чрез PayPal, Payza или AlertPay.

Adf.ly Освен това работи програмата за препращане, чрез която можете да печелите 20% такса за всяко препращане за цял живот.

Защо да се присъедините към Adf.ly?

top безплатна шрифт за url

Потребители

Топ 10 url shortener

Размерите на изплащанията

най-добрата url shortener и печелите пари

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 20% комисиона
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 22,30
 • Време за плащане – дневни плащания
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 1,865

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 6. Linkshrink.Net

LinkShrink.net може да бъде определено още една по-голяма URL shortener уеб сайтове, за да печелят пари. Освен това ви позволява да печелите пари, като намалите продължителните и ликвидиращи URL адреси.

Освен това, тя позволява до $ 3 до $ 5 на 1000 изгледи. Тази такса може да бъде различна и от нация в нация.

най - бърз

Минималното оттегляне е само $ 5. Освен това ще получите плащането от PayPal, Payza или Bitcoin за четири дни.

Преди всичко, за всяка покана посетителите ще получат 20% от таксата за реферали за цял живот.

Защо да се присъедините Linkshrink.Net?

Топ 5 шрифтове за url

Топ 10 url shortener

начини за плащане

Топ 100 шрифтове за урл

Размерите на изплащанията

Топ 25 инструмента за съкращаване на url

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 20% комисиона
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 22,30
 • Време за плащане – дневни плащания
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 1,865

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 7. Shorte.st

Shorte.st е още един забележителен, модерен URL Shortener, за да печелите пари. Освен това плаща на 10-то число всеки месец.

Така че най-малкото оттегляне е $ 5 за PayPal, $ 20 за Payoneer и $ 5 за WebMoney.

Впоследствие бързо URL адресите просто не са избраната, за да се постигнат пари shorte.st, Можете също да поканите нови посетители.

най-добрият url shortener обичай

Впоследствие за всеки посетител ще получите 20% от приходите си. Което означава, че ако вашият добър приятел ще получи 100 долара, 20% от пълното количество може да бъде добавено към вашата shorte.st сметка.

Звучи като кремообразна лъжичка. Това са много пари. Аз отивам за това. Кога ще?

Защо да се присъедините към shorte.st?

най-добрият шрифт за url за linkedin

Спечелете пари за кратки връзки. Направете кратки връзки и спечелете

Потребители

най-добрият шрифт за URL адреси за фишинг

Размерите на изплащанията

най-бързият URL адрес за по-кратко време за партньорски връзки

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 20% комисиона
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 14
 • Време за плащане – дневни плащания
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 1,865

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 8. Petty.link

Petty.link определено е една друга еднакво полезна уеб страница за съкращаване на URL адресите, за да печелите пари онлайн. Това е мрежа, базирана в Индия, осигуряваща такса за максимална CPM.

Освен това, маневрирането с помощта на указанията за позициониране е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да създадете профил, да създадете URL адреси и да го поставите. Лесно.

най - добрият

Много повече, за всяко посещение, може да спечелите пари. Освен това, PettyLink допълнително предоставя някои полезни опции за посетителите си. Подобно на бързи средства, ниски такса ограничаване, 24/7 помощ на клиентите и т.н.

Всичко в кошница. За какво сте готови? Завземете кошницата, за да преследвате съкровището.

Потребители

най-добрата url shortener и печелите пари

Размерите на изплащанията

най - добър url shortener

най-добрият URL адрес за съкращаване на анализите

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 21%
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 12
 • Време за плащане – 4 дни след заявяването
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 36,531

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

# 9. Clicksfly

Clicksfly е най-бързо нарастващата фирма за URL-кратки. Вероятно това е един от най-надеждните и най-изплащащи се URLs Shortener.

Можете допълнително да получите редица възможности за изтегляне като Paypal, Bitcoin, Paytm, Mobicash, Payeer и т.н.

най-бързият URL адрес, за да печелите пари онлайн

Кратките хипервръзки няма да бъдат единственият подход за спечелване на пари в брой с Clicksfly. Възможно е също да поканите нови посетители.

За всеки поканен посетител получавате 55% от приходите си, което означава, че в случай, че вашият добър приятел печели $ 100, 55% от пълното количество може да бъде добавено към вас. Това не е всичко, изброени тук са редица други възможности:

Защо да се присъедините към Clicksfly?

най-добрият URL адрес, по-кратък за бизнес

Размерите на изплащанията

най-добрият шрифт за url за clickbank

 • Минимална изплащане: $ 1
 • Честота на приходите от препращане: 55% от Комисията
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 14
 • Време за плащане – дневни плащания
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобално): 1,865

Регистрирайте се сега!

# 10. MiniURL

MiniURL е още един стандартен URL Shortener за печелене на пари в брой онлайн. Подобно на всеки друг сайт, започването с MiniURL е лесно. Можете да се присъедините към MiniURL само за една минута. Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

MiniURL плаща $ 250 на 10000 показвания; важно е да споделите съкратете URL адреса, създаден чрез MiniURL.io. Има напълно различни такси за всяка нация, която е възможно да спечелите с тях.

Важно е да съкратите URL адресите и да споделите този URL адрес на социални уебсайтове, дискусионни платформи, уеблог и много други. и по всяко време, когато някой кликне, който съкращава URL адреса и посещава позиционирането, ще печелите.

Кои са най-добрите и най-бързите платформи за URL адресите на SHORTENER

С лесния им достъп до панела за управление е възможно да се справите с всичките си URL адреси и да наблюдавате доходите си. Няма такова нещо като ограничаване на повторението на посетителите, което означава, че може би ще можете да спечелите допълнително в сравнение с други доставчици на скъсяване.

Освен това те имат програма за препращане, която плаща 20% за всички времена; заслужава си да отнесете приятелите си към MiniURL и без значение дали вашите приятели ще спечелят, ще спечелите 20% от техните приходи.

Минималното изплащане е само $ 5, което се прави два пъти месечно. Вие получавате комисион чрез PayPal и банков превод в Индия.

Защо да се присъедините към MiniURL.io?

Кое е най-доброто и най-високо платеното URL на сайта за съкращения (2019)

Потребители

Кое е най-доброто и най-високо платеното URL на сайта за съкращения (2018)

начини за плащане

НАЙ-НИСКИТЕ НАЙ-НИСКИ ПЛАЩАЩИ ПРЕКЪСВАЧИ URL

 • Минимална заплата: $ 5
 • Честота на приходите от комисиона: 20% комисиона
 • Плащането за 1000 изгледи – до $ 25
 • Време за плащане – дневни плащания
 • Английски език
 • Приети страни Всички
 • Алекса Ранг (глобален): 287,408

Регистрирайте се сега!

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Съвети и трикове

НАЙ-ДОБЪР и НАЙ-ДОБЪР ПЛАЩАНЕ URL УЕБ САЙТОВЕ

Приятели, на които сте виждали много възможности за онлайн спечелване в интернет. Жалко е, че 99% от тях са измами и са фалшиви. И истинските печалби онлайн пътеки са толкова трудни, че обикновеният човек не може да си позволи да печели пари, като прави тези работни места. Ако откриете правилния начин да печелите пари онлайн, ще имате нужда от някаква инвестиция в него. Което може да не е близо до вас.

Освен това, има толкова много конкуренция в онлайн печелившите източници, че само около десет или двадесет хиляди могат да получат успех. Така че имам решение на този проблем. Ако сте нови да печелите пари в интернет. Нямате много умения. И вие дори не можете да инвестирате в някои аванси. Ако обаче искате да спечелите, свържете се с по-къс сайт на връзка. В който трябва да направите прост потребителски акаунт и след това да го добавите към профила си в PayPal. Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Точно сега трябва да търсите в Интернет за съдържание, което е било вирусно. Това означава да намерите статии или видеоклипове, на които се намират възгледите. Копирайте URL адреса на съдържанието, на което е бил отпечатан, и стигнете до уеб сайта, който има своя shortener връзка и съкратете връзката. След това напишете хубава, относителна снимка и интро от 3 до 4 реда за това съдържание, така че хората да могат да разберат какво ще се намери при отварянето на видеоклипа с тази малка връзка.

Сега отидете направо в групата Whatsapp или Facebook и започнете да споделяте изображението на връзката и подробностите, написани в различни групи. Не забравяйте, че споделянето на същия тип публикация в социалните медии често води до забрана на профила. Моля, споделете няколко промени в публикацията. Сега, веднага щом кликнете върху тази връзка. Връзките на краткия код на връзката също ще се увеличат.

НАЙ-ДОБЪР и НАЙ-ДОБЪР ПЛАЩАНЕ URL адрес

Обикновено, когато се отвори кратка връзка, рекламата се показва за 5 до 10 секунди и след това поставената връзка ще даде на потребителя достъп до това съдържание. Така че в тази ситуация сте свършили работата. Лицето, което искаше да покаже рекламата, също се е случило. И потребителят, за да види съдържанието, също е готов.

Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)?

Условия за ползване:

Кое е най-доброто и най-високо платеното URL крайно намаление

Ако искате да печелите от този метод по-бързо, можете да направите препращане за такъв уебсайт. Например, ако се регистрирате като отидете на моята връзка, тогава компанията ще ми даде част от твоята работа като бонус. По същия начин, когато работите на уеб сайта за съкращения на линкове и привлечете повече работници от връзката ви за препращане, фирмата ви дава и бонуси. В днешно време връзката съкращение е огромен пазар за споделяне на данък. И тази работа може да се направи по-трудно безплатно. Започнете работа, разрушена от приятели, и печелете мигновени приходи в профила си в PayPal. Регистрирайте се бързо, като кликнете върху някоя от връзките по-горе и започнете да печелите от 8 до 10 долара на ден като мен.

Коя е най-добрата и най-бързата платформа за URL адресите на сайта

Съобщението Кои са най-добрите и най-високите платформи за URL адресите на SHORTENER (2018)? се появи на първо място MyServChoice,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.